PLJAČKA Dragi Ćosiću u press centru u Kalinjingradu ukradena torba s novcem i dokumentima, na kraju je i pronađena

Autor: Andrija Kačić Karlin

Press centar je pokriven kamerama i Ćosić se nada da bi policija mogla naći počinitelje. No, riječ je o teškom propustu organizatora.

Teška se nevolja dogodila hrvatskom televizijskom komentatoru Dragu Ćosiću. On je, naime, opljačkan u press centru u Kaliningradu, ukradena mu je torba s novcima i svim dokumentima. Ćosić je stigao u Kaliningrad u press centar kako bi se pripremio za sutrašnji televizijski prijenos. Očito su lopovi u press centru čekali zgodu. Ćosić je opljačkan i prije osam godina dok je pratio svjetsku smotru u Južnoj Africi, tada su mu iz auta otelitorbu s dokumentima i novcima.
Press centar je pokriven kamerama i Ćosić se nadao da bi policija mogla naći počinitelje. Kako je  riječ bila  je o teškom propustu organizatora  tako su oni i brzo reagirali i pronašli torbu! U kojoj je bilo sve sačuvano. Još se ne zna je li uhićen lopov.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.