(VIDEO) TOM BRADY ŽRTVA DRSKE KRAĐE: Odmah nakon Super Bowla lopov mu je otuđio najvrijedniju uspomenu na finale

Autor: Bruno Herljević

"Bio je upravo ovdje, a sada ga nema. Ovo nije dobro, ali OK, vjerojatno će uskoro završiti na eBayu", žalio se junak Super Bowla.

Svega nekoliko minuta nakon što se stišala euforija zbog osvajanja rekordnog petog Super Bowla, u svlačionici New Englanda dogodila se krađa i to ne bilo čega, već najvrijednije stvari s povijesnog meča protiv Atlante. Naime, Tom Brady, vođa navale New Englanda i MVP utakmice, vratio se u svlačionicu kako bi spakirao svoj dres koji je nosio na Super Bowlu. Jasno, taj je dres nakon povijesnog petog naslova i još niza skinutih rekorda za koje je uglavnom zaslužan Brady, zapravo neprocjenjiv.

Iako je svlačionica dobro osigurana zašitarima i ljudima koji se skrbe za opremu šampiona, dres je ipak nestao. Brady je kazao kako je sto posto uvjeren da je stavio dres u torbu, u svoj ormarić u svlačionici. “Ma bio je ovdje, znam točno gdje sam ga ostavio”, rekao je Brady, prenosi Daily Mail.

Nastavio je tražiti dres još kojih desetak minuta, ali nije ga našao. Ipak, Bradyju to nije tako teško palo, pa se odmah našalio. “Bio je upravo ovdje, a sada ga nema. Ovo nije dobro, ali OK, vjerojatno će uskoro završiti na eBayu”, kazao je Brady, a onda mu je prišao vlasnik kluba Robert Kraft. Brady se potom požalio i njemu, a ovaj mu je samo kratko poručio: “Pogledaj na internetu”.

Vrijednost dresa, naravno onog originalnog jer će ih vjerojatno biti milijun sada kada se ne zna gdje je i kod koga je, bi mogala dosegnuti milijunski, ako ne i višemilijunski iznos. Ipak, to je dres legendarnog Toma Bradyja i to iz najuzbudljivijeg Super Bowla u povijesti u kojem je baš on bio glavni junak. No, s druge strane Tom je ostao bez najvrijednije uspomene na finale…

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.