Photo: Igor Kralj/PIXSELL

(VIDEO) PERKOVIĆ SVE BLIŽE NAJBOLJEM REZULTATU SVIH VREMENA! Pogledajte kako je čudesna Sandra srušila novi rekord!

Autor: HINA/B.H.

Imala je Sandra svih šest ispravnih pokušaja, a granicu od 70 metara prebacila je i u posljednjem hicu (70.05). Natjecanje je otvorila daljinom 69,08 m, a najkraći joj je bio treći pokušaj (65,77 m)

Najbolja hrvatska atletičarka Sandra Perković postavila je u utorak novi rekord bacivši disk na daljinu 71,41 metara na međunarodnom mitingu “Gala dei castelli” u švicarskoj Belinzoni.

U konkurenciji šest bacačica Sandra Perković je nadmoćno pobijedila, a rekordni hitac izvela je u drugoj seriji te za 33 cm nadmašila svoj prijašnji rekord postavljen 2014. godine na Europskom prvenstvu u Zuerichu.

Imala je Sandra svih šest ispravnih pokušaja, a granicu od 70 metara prebacila je i u posljednjem hicu (70.05). Natjecanje je otvorila daljinom 69,08 m, a najkraći joj je bio treći pokušaj (65,77 m).

Koliko je Sandra Perković bila nadmoćna na ovom natjecanju najbolje pokazuje podatak da je drugoplasirana Njemica Anna Rueh disk bacila do 61,76 metara. Treće mjesto osvojila je Amerikanka Whitney Ashley (61,54 m), četvrta je bila Brazilka Fernanda Borges (60,32 m), peta Njemica Shanice Craft (60,03 m), a šesta Litavka Zinada Sendriute (56,79 m).


Sandra Perkovic 71.41m WL Discus Throw… by videosansebastian

Olimpijska pobjednica oborila je vlastiti rekord i sada ju samo još malo dijeli do najboljeg rezultata svih vremena kojeg je postavila Nijemica Gabriele Reinsch koja je u Neubrandenburgu još 1988. bacila 76,80 m. Hrvatskoj atletičarki nedostaje još 5,39 metara.




Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.