FOTO: YouTube

(VIDEO) NFL DIV OD 155 KILA ‘BULAZNI’ O STIPI: ‘Prebio bih Miočića uz samo malo treninga’

Autor: Željka Orešković

Čini se da je gorostas sišao s uma

Čini se da se izazivači za Stipu Miočića samo redaju. Nova takva “hrabrica”je obrambeni igrač momčadi američkog nogometa, New York Giantsa, Damon “Snacks” Harrison. Radi se o gorostasu visokom 191 centimetar i teškom 155 kilograma i uveren je da mu čak ne treba ni puno treninga da bi postao vrhunski MMA borac i potukao prvake.

Iako ne biste nikada rekli, sudeći po njegovoj građi, ovaj 29-godišnjak je prilično eksplozivan, a ima i sjajne reflekse.

 

“Ne govorim da je to što rade lako, niti jedan sport nije lak i u svakom je potreban rad, ali uvjeren sam da bih, uz malo treninga, bez problema prošao sve teškaše i postao prvak. Kada bi provodio u teretani jednako vremena kao oni, ne sumnjam da bi ih sve porazbijao. Uvjeren sam da je Stipe Miočić prava zvijer, ali prebio bih ga, samo bi mi trebalo treninga. Znam jako dobro udariti i imam sve što je potrebno za borilački sport”, odgovorio je Harrison novinaru TMZ-a, na pitanje je li razmišljao o borilačkoj karijeri nakon završetka ove NFL.

Što se tiče financija, Harrison bi izgubio priličnu svotu novaca prelaskom u MMA. Naime, 2016. godine potpisao je petogodišnji ugovor po kojem dobiva 46,5 milijuna dolaza da taj period. Osim toga, morao bi se posvetiti i napornim treninzima te skidanju ogromnog broja kilograma s čime bi, vjerojatno, ostao bez čvrstoće i snage koju sada ima.

 




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.