FOTO: YouTube

(VIDEO) MAYWEATHER ŠOKIRAO JAVNOST: Objavio gnjusnu snimku sa striptizetama

Autor: Željka Orešković

Mayweather je poznat po tome što se voli razbacivati svojim bogatstvom.

Iako je McGregora pobijedio prije gotovo mjesec dana, Mayweather je, čini se, još uvijek u slavljeničkom raspoloženju. Najdraže mjesto za slavlje mu je očito vlastiti striptiz klub Girl Collection u Las Vegasu, a s obzirom na to da je poznat po tome što se voli razbacivati novcem, ne čudi što često objavljuje snimke iz kluba.

Drugačije nije bilo ni ovog puta, a li je Mayweather bio gnjusniji nego ikad. Striptizete se zatrpao nočanicama i doslovno se razbacivao s njima. Na njegovom stolu je bila planina novca i vrlo brzo se raspršila po klubu.

Da stvar bude još bezobraznija, Mayweather se okitio zlatom, dijamantima i skupim satovima, a obukao je bijelu svilenu košulju. Većina takvu količinu novaca neće vidjeti nikad u životu, ali njemu to nije ništa strašno, samo od borbe s McGregorom zaradio je 350 milijuna.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.