Petar Glebov/PIXSELL

VELIKI USPJEH HRVATSKE PRVOG DANA OI: Barakude svladale SAD!

Autor: I.G.

U drugom kolu Hrvatska igra protiv Crne Gore u noći s ponedjeljka na utorak s početkom u 01:50.

U prvom kolu skupine B Olimpijskih igara u Rio de Janeiru Hrvatska je pobijedila reprezentaciju SAD-a sa 7:5 (2:2, 1:1, 2:1, 2:1).

Amerikanci su dvaput vodili u prvoj četvrtini, ali Maro Joković i Sandro Sukno su poravnavali. U drugoj četvrtini stvar je spasio Antonio Petković.

Nakon pogotka Azeveda SAD je poveo 4:3, ali onda je uslijedila velika hrvatska serija: četiri uzastopna gola, dva pri kraju treće (Luka Bukić,Anđelo Šetka) i dva početkom četvrte četvrtine (Šetka, Joković) za preokret i konačnu pobjedu.

U drugom kolu Hrvatska igra protiv Crne Gore u noći s ponedjeljka na utorak s početkom u 01:50.

Hrvatski veslač Martin u četvrtfinalu samaca

Hrvatski veslač Damir Martin rutinski se plasirao u četvrtfinale samaca na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru zauzevši drugo mjesto u svojoj kvalifikacijskoj skupini.

Hrvatska streljačica Snježana Pejčić zauzela je sedmo mjesto u disciplini zračna puška 10 metara na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Druga hrvatska predstavnica Valentina Gustin je sa 413.9 pogodaka zauzela 23. mjesto u konkurenciji 51 streljačice.




Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.