tučnjava

UZNEMIRUJUĆE SNIMKE IZ BEOGRADA: Brutalno se tukli mladi Hrvati i Grci u bazenu (VIDEO)

Autor: Igor Knežević

Neki hrvatski portali su prenijeli izjave grčkog trenera koji je za početak sukoba okrivio naše igrače. No, oglasili su se i iz naše reprezentacije, tvrdeći da su upravo Grci krivi za tučnjavu, jer nisu mogli podnijeti poraz.

Hrvatska mlada vaterpolska reprezentacija do 19 godina proteklog tjedna osvojila je jak turnir u Beogradu, nako što je u finalu svladala Grčku. No, utakmicu je obilježila brutalna tučnjava vaterpolista obje momčadi. Pri vodstvu naše reprezentacije 11-9 u zadnjoj četvrtini došlo je do opće tučnjave, a na kraju su organizatori odlučili da se utakmica registrira tim rezultatom.

Zanimljivo, neki hrvatski portali su prenijeli izjave grčkog trenera koji je za početak sukoba okrivio naše igrače. No, oglasili su se i iz naše reprezentacije, tvrdeći da su upravo Grci krivi za tučnjavu, jer nisu mogli podnijeti poraz.

“Sreća u nesreći je u tome da smo snimajući utakmicu za naše potrebe zabilježili i trenutak brutalnog napada trojice grčkih igrača na jednog našeg. U tom trenutku, a tome je svjedočio i sudac utakmice, taj isti grčki trener naređuje svojoj klupi da uđu u teren, premda nitko od njegovih igrača u bazenu nije bio ugrožen. Našim igračima nije preostalo ništa drugo nego da krenu u obranu svoga suigrača koji je u tom trenutku bio napadnut od strane gotovo cijele grčke momčadi”, piše na stranici Hrvatskog vaterpolo saveza.

“Došlo je do tučnjave na sredini bazena ispred zapisničkog stola, no i kad se sve smirilo igrač grčke selekcije broj 12 brutalno je nokautirao našeg vratara, koji se cijelo vrijeme trudio smiriti tenzije i  spriječiti sukob. Sama činjenica da  su suci prekinuli utakmicu i dosudili pobjedu našoj reprezentaciji govori dovoljno sama za sebe u smislu određivanja krivaca za navedeni incident”, piše u zaključku priopćenja.

Video sukoba mladih igrača pogledajte ispod.

Autor: Igor Knežević

ZADNJE VIJESTI