Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

STRAŠNA NESREĆA HRVATSKE OLIMPIJKE: Ana Đerek pala na glavu i izgubila pamćenje

Autor: Bruno Herljević

Najbolja hrvatska gimnastičarka, Ana Đerek, doživjela je strašnu nesreću u ponedjeljak u gimnastičkoj dvorani na Poljudu. Pri pokušaju preskoka pala je na glavu i doživjela potres mozga. Mlada olimpijka hitno je prevezena u bolnicu gdje joj je pružena pomoć.

Iz gimnastičkog kluba Marjan za portal Šibenski otkrili se da se Ana nakon nesreće nije sjećala niti da je nastupala na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru.

Đerek je zadržana na pretragama u bolnici i tek će se kasnije znati koliko su teške ozljede, je li riječ o potresu mozga ili je teže nastradala.

Gimnastička dvorana u Splitu nije adekvatna za sve vježbe koje Ana mora pripremati, pa dio priprema odrađuje u dvorani u Nedelišću, no, ponekad mora trenirati i u svom rodnom Splitu u dvorani na Poljudu. Ta je dvorana neadekvatna za potrebe njezina treninga. To je samo indikator da se u infrastrukutru i opremu mora više ulagati kako bi hrvatski sportaši bezbrižno mogli trenirati.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.