. Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

SRPSKI RUKOMET POTRESA SKANDAL! Igrači tijekom Eura lumpovali noćima i to NIJE najgore što su učinili

Autor: Željka Orešković

Ovime su pokazali koliko im je stalo do reprezentacije?

Rukometna reprezentacija Srbije za sobom još uvijek vuče “repove” s Eura u Hrvatskoj, nakon kojeg su završili na 12. mjestu. Jovica Cvetković sada je svu krivnju za loš plasman svalio na igrače i njihovo neodgovorno ponašanje.

Naime, Telegraf navodi da su imali uvid u Cvetkovićev izvještaj, u kojem je za neuspjeh okrivio Petra Nenadića, Darka Đukića, Dobrivoja Markovića i Nemanju Zelenovića. Srbijanski izbornik navodno je napisao da su igrači: “lumpovali po lokalima u glavnom gradu”.

To i nije nagore što su igrači napravili, ali rezerviranje karata za povratak u Srbiju i prije završetka treće utakmice prvog kruga turnira, jest.

“Neugodnim iznenađenjima nije bilo kraja. Prije odlučujuće utakmice s Islandom, Petar Nenadić rekao je za dansku televiziju kako više neće nastupati za reprezentaciju. Istovremeno sam saznao da je sedam igrača rezerviralo avionske karte za povratak u Beograd nakon prvog kruga”, napisao je izbornik Srba.

Osim toga, Cvetković je istaknuo i da ga je potpredsjednik Rukometnog saveza Dragan Škrbić provocirao pred stručnim stožerom, ali mu se za to ispričao.

Igrači ne žele prihvatiti krivnju i tvrde da izbornik iznosi neistine.

“Ništa od toga nije istina! Niti jednu večer ja nisam izašao, a to može potvrditi i moj cimer, Nemanja Ilić, kao i Petar Nenadić. Svaku večer sam s njime sjedio u sobi, ni on nije izlazio. Izbornik upire prstom u nas, a mi smo bili najbolji strijelci u kvalifikacijama i odveli smo Srbiju na Euro”, rekao je Žukić pa dodao:




“Neka izbornik pokaže tu potvrdu hrvatske policije da su nas čuvali. Siguran sam da je nema”.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.