Facebook

Rukometaši u odličnom raspoloženju: Prvo ludovali po aerodromu, a potom i zapjevali (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Bilo im je dosadno čekati let pa su se zabavljali po zračnoj luci.

Hrvatska rukometna reprezentacija stigla je u Rio tjedan dana prije početka Olimpijskih igara u Rio de Janeiru. Momci su letjeli prema Riju iz Pariza, ali su na zanimljiv način kratili vrijeme čekanja u zračnoj luci. Domagoj Duvnjak, Filip Ivić, Jakov Gojun i Mario Tomljanović utrkivali su se po pustim hodnicima zračne luke i to u kolicima za prijenos prtljaga, a potom su svi skupa krenuli raditi sklekove.

Ipak, veselju tu nije bio kraj jer su čim su izašli iz zrakoplova u zračnu luku u Rio de Janeiru, krenuli pjevati stari hit Olivera Dragojevića ‘Ča će mi Copacabana’, a dio njih čak je malo i zaplesao.

Podsjetimo, hrvatska rukometna reprezentacija na Olimpijskim igrama naći će se u skupini s Argentinom, Danskom, Francuskom, Katarom i Tunisom, a rukometni turnir počinje 7. kolovoza.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.