PROCURIO ŠOKANTAN VIDEO: Bivši dvostruki svjetski prvak u kickboxu hladnokrvno ubijen nasred ceste (VIDEO)

Autor:

Rusiji mediji nagađaju kako je motiv ubojstva obična svađa oko novca.

Bivši dvostruki svjetski prvak u kickboxingu Džabrail Džabrailov (43), hladnokrvno je ubijen prije par dana u Moskvi. U Džabrailova je ispaljno nekoliko hitaca u grudi iz pištolja, a bivši prvak na mjestu je ostao mrtav.

“Tijelo je pronađeno na jugozapadnom dijelu grada na parkingu tržnice”, kazala je glasnogovornica MUP-a u Moskvi, Irina Volk.

Par dana nakon ubojstva na internetu se pojavila snimka ubojstva. Prema viđenom, djeluje kako je prvak poznavao osobu koja ga je ubila jer se na snimci vidi kako ubojica izlazi sa suvozačeva sjedala i laganim korakom bježi. Za to vrijeme bivši prvak pada na tlo, u snijeg i prestaje davati znakove života.

Ruska policija priopćila je kako je uhićen sumnjivac za ubojstvo i to pri pokušaju bijega u Azerbajdžan, ali njegov identitet za sada nije poznat. Rusiji mediji nagađaju kako je motiv ubojstva obična svađa oko novca.

Podsjedimo, Džabrailov je u karijeri skupio 19 pobjeda u 26 mečeva, a bio je bivši svjetski prvak poluteške kategorije prema WBC-u i bivši prvak Rusije.

Autor: