Igor Kralj/PIXSELL

PLJUSKA BANDIĆU: Facebookom se širi gorka poruka zlatnog olimpijca upućena Bandiću 2013.!

Autor: T. P.

Josip Glasnović u svibnju 2013. godine obratio se gradonačelniku Bandiću jer su njemu i njegovu bratu kasnile stipendije Grada Zagreba u iznosu od 2400 kuna, a one su im, uz 1400 kuna dotacija Hrvatskog olimpijskog odbora, bile jedina primanja.

Hrvatska ima prvo zlato na Olimpijskim igrama! Strijelac Josip Glasnović osvojio je prvo mjesto u trapu, nakon dodatnog raspucavanja u finalu bio je uspješniji od talijanskog strijelca Giovannija Pelliela sa 17:16. I dok danas mediji ponosno bruje o hrvatskom zlatnom olimpijcu, društvenim se mrežama počela širiti njegova stara Facebook poruka upućena zagrebačkom gradonačelniku, Milanu Bandiću. Zlatni Glasnović, mladić iz zagrebačke Dubrave, do uspjeha je prošao vrlo trnovit put, a dio muke razvidan je i iz njegove poruke iz 2013. godine:

Untitled

Na tu je njegovu poruku nakon osvojenoga zlata prvi ukazao urednik Veta Jabuke TV, Sanjin Španović, a poruka se nakon toga počela širiti društvenim mrežama. Priča je začinjena i zanimljivim komentarima javnosti, koji Milanu Bandiću u ovo predizborno vrijeme ne idu u prilog.

“Bravo momče… Bravo Josipe… Svaka ti čast… Zlato za sebe i našu domovinu… A glede Bandića koji ti je kočio protok stipendije… ne brini… on će te doći dočekati na aerodrom kad se vratiš sa zlatom… slikat će se s tobom… grliti te… ljubiti te… samo za promociju Zagreba i svoju osobnu naravno… I stipendije ubuduće neće zapinjat… To je politika jednog gmaza kakvih u Hrvatskoj ima na pretek…”, tek je jedna od reakcija građana za koje Bandić očito nije budući #Premijer.

Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.