Najljepša UFC-ova djevojka promovira Hrvatsku: Morate doći vidjeti ovaj raj! (FOTO)

Autor: I.Knežević

Luciana je diplomirala pravo, završila pripravnički staž i postala odvjetnica, ali se ipak posvetila karijeri najprestižnijeg modela UFC-a. Očito joj je isplativije...

U nedjelju u zagrebačkoj Areni po prvi će put biti održan UFC-ov borilački spektakl, a osim sjajnih boraca, u Hrvatsku je stiglo i UFC-ovo popratno osoblje. Među njima i po mnogima najljepša UFC djevojka, Luciana Andrade, koja je dane uoči UFC Fight Night priredbe provodila u Zadru.

Luciana je itekako uživala u Hrvatskoj, pa je tako na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija, na kojima se vide zadarske ulice, toranj zadarske katedrale sagrađen u 15. stoljeću, a lijepa Luciana obišla je i Plitvička jezera gdje je uz fotografiju pozvala više od 88 tisuća svojih obožavatelja “da dođu s njom posjetiti ovaj raj”.

Inače, Luciana je diplomirala pravo, završila pripravnički staž i postala odvjetnica, ali se ipak posvetila karijeri najprestižnijeg modela UFC-a. Očito joj je isplativije…

Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.