MUČNI PRIZORI NA IGRAMA: Svjetski rekorder prvo se ‘uneredio’ pa onesvijestio i na kraju je završio utrku (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Francuz je uoči utrke na 50 kilometara imao želučanih tegoba, ali je odlučio nastupiti, no to se pokazalo lošom odlukom.

Francuski olimpijac i svjetski rekorder u brzom hodanju, Yohann Diniz (38) pobrinuo se za novu veliku priču s Olimpijskih igara. Francuz je uoči utrke na 50 kilometara imao želučanih tegoba, ali je odlučio nastupiti, no to se pokazalo lošom odlukom jer je doživio dosta mučan i neugodan trenutak.

Diniz je vodio nakon 45 minuta utrke, a potom je sve krenulo nizbrdo. Počeo se mučiti, a na koncu je i pao.

442c2b43f86c710f7d9a

Scena nakon pada nije bila nimalo ugodna ni Dinizu ni gledateljima jer se svjetski rekorder ‘uneredio’, ali nastavio je utrku.

63d82bfbd7b6396ac1c1

Ubrzo nakon što je pao i ‘popustio’, nesretni Yohann se onesvijestio. Srećom ubrzo je naišao Kanađanin Evan Dunfee koji mu je pomogao da se pridigne. Herojsko srce ipak je pobijedilo mučninu, pa je Diniz završio utrku. Nažalost nije bio prvi, već osmi, ali sreća u nesreći jest ta da mu je svjetski rekord ipak ostao netaknut.

Nakon utrke, imučeni i vidno bolestan trkač završio je u bolnici.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.