Anto Magzan/PIXSELL

Misterioznom porukom braća Sinković najavila izvanrednu konferenciju!

Autor: T. P.

Što je u nastavku svoje profesionalne karijere odlučio raditi i čime se baviti najbolji svjetski veslački tandem saznat ćemo u srijedu u 11.45 kad su Sinkovići organizirali konferenciju za novinare

Nakon najuspješnije sezone koju imaju iza sebe i osvojene zlatne Olimpijske medalje na igrama u Riju, Martin i Valent Sinković odlučila su promijeniti tijek svoje profesionalne karijere, stoji u priopćenju koje je mnogima dalo za naslutiti kraj jedne prelijepe priče.

“Nakon najuspješnije sezone koju imaju iza sebe i osvojene zlatne olimpijske medalje na igrama u Riju, Braća Sinković odlučila su promijeniti tijek svoje profesionalne karijere kojim će dovesti u pitanje i svoj dugogodišnji sportski uspjeh.

Što je u nastavku svoje profesionalne karijere odlučio raditi i čime se baviti najbolji svjetski veslački tandem saznajte na izvanrednoj konferenciji za medije vraće Sinković u srijedu, 16. studenog 2016. u 11:45 sati na zagrebačkom jezeru Jarun.

Zahvaljujemo svim medijima na praćenju i podršci koju su Braći Sinković pružili u dosadašnjoj profesionalno – sportskoj karijeri”, stoji u priopćenju zlatne braće.

untitled

Autor: T. P.