Mirko FIlipović spreman za veliki povratak: Snimke treninga govore nam jedno, Cro Cop je – zvijer! (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Premda još nije potvrđeno s kim će se Cro Cop boriti na Rizinovu Grand Prixu koji počinje 25. rujna, jasno je kako će njegov protivnik imati tešku borbu.

Legenda hrvatskog borilačkog sporta, Mirko ‘Cro Cop’ Filipović, borit će se na Rizinovim turniru u legenardnoj Saitami u Japanu. Moramo priznati kako Mirko u 42. godini izgleda fizički nevjerojatno, toliko da bi mu neki upola mlađi borci mogli zavidjeti. Vratio se Mirku onaj ‘Eye of the tiger’, tehniku usavršava iz treninga u trening, a svoj napredak uredno objavljuje službenoj Facebook stranici.

Premda još nije potvrđeno s kim će se Cro Cop boriti na Rizinovu Grand Prixu koji počinje 25. rujna, jasno je kako će njegov protivnik imati tešku borbu. Osim Filipovića, na turniru bi još trebao sudjelovati i bivši prvak u Prideu, brazislki borac Wanderlei Silva (40), kojeg je Mirko jednom prilikom poslao na spavanje svojim high-kickom. Zanimljivo bi bilo da baš njih dvojica ukrste rukavice u jednoj fazi turnira koji se održava do 31. rujna u Saitama Areni. Ne treba naglašavati da će vjerojatno Cro Cop imati naklonost publike koja ga obožava još iz dana kada je žario i palio Prideom.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.