Twitter

McGregor i Diaz priredili povijesnu borbu, Johnson servirao nokaut od kojeg je Glover nesvjesno napao suca (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Borba večeri bila je uistinu spektakularna, ali za potez večeri pobrinuo se Anthony Johnson nestvarnim nokautom nakon kojeg je Glover nesvjesno napao suca.

Conor McGregor porazio je Natea Diaza odlukom sudaca u jednoj od najboljih borbi svih vremena. McGregor je promijenio taktiku u odnosnu na prvu borbu i već u prvoj rundi malo zbunio Diaza ‘low kickovima’, a u istoj rundi Diaz je pao nakon snažnog direkta. Ipak, izdržljivi Diaz uspio se obraniti i borba se nastavila.

U drugoj rundi McGregor je čak dva puta ljevicom rušio Diaza, ali Conor se brzo ispraznio i Diaz je preuzeo dominaciju. U trećoj rundi Diaz je nastavio s dominacijom, a Conor je djelovao sve slabije. No, onda se dogodilo nešto poprilično neočekivano, McGregoru je odnekud došao novi val energije. Četvrta runda bila je poprilično podijeljena, ali McGregor je i dalje nemilosrdno napadao noge Diaza. Peta runda bila je podijeljena, Diaz je dominirao u klinču, a McGregor s distance i u kontrama.

Na koncu suci su ipak odlučili kako je ova borba pripala McGregoru, koji je realno bio puno konkretniji i pripremljeniji za ovaj sraz. Nakon borbe Diaz je izjavio kako želi trilogiju, a Conor je rekao da će trilogije biti, ali smo po njegovim uvjetima, odnosno, u lakoj kategoriji.

U borbi večeri nismo vidjeli nokaut, ali smo je zato vidjeli u borbi Anthonyja Johsnona i Glovera Teixeire i to kakav nokaut. Johnson je lansirao toliko jaki aperkat u bradu Teixere da je ovaj bio toliko pogubljen da je na kraju nesvjesno nastavio borbu, ali protiv suca Dana Miragliote. Vidjevši da je Glover izvan sebe, sudac mu je pritekao u pomoć prije liječnika, a ovaj je nesvjesno krenuo nasrtati na njega i oborio ga na pod. Na svu sreću brzom reakcijom do incidenta nije došlo, a Glover se brzo pribrao.




Johnson je ovim brzinskim nokautom stigao do toliko željene prilike za napad na najjačega, Daniela Cormiera.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.