FOTO: YouTube

LEGENDA F1 OTVORILA DUŠU: Završio u bolnici zbog glavobolje, otkrili mu tumor

Autor: Željka Orešković

Imao je nevjerojatnu sreću

Rubens Barrichello nekada je bio Ferrarijev F1 vozač. Ogromnu sreću je legendarni formulaš imao kada je preživio operaciju tumora na vratu.

Naime, zbog jakih glavobolja završio je u bolnici, a tamo su mu otkrili tumor. Nakon operacije rekli su mu da malo tko preživi takav zahvat i izvuče se bez posljedica.

 

“Svi mi šalju poruke i zabrinuti su , dugo nisam objavljivao fotografije pa sam odluči reći o čemu se radi. U subotu sam se probudio i išao sam se istuširati, ali sam osjetio snažnu glavobolju. Srećom supruga je bila uz mene i pozvala je prijatelja doktora koji me odbeo u bolnicu, gdje su se dobro brinuli za mene”, rekao je Barrichello, koji je iz bolnice pušten nakon neliko dana, ali ubzo je morao operirati tumor.

“Nakon svega što se dogodilo, obavio sam puno pretraga kako bih saznao što više o svom zdravstvenom stanju i otkrili su mi mali tumor na vratu, koji su mi odstranili nakon utrke na Interlagosu”, objasnio je Barrichello.

“Morali su ga odstraniti iako je bila riječ o benignom tumoru jer bi rastao, a ja nisam želio takvu neugodnost dok vozim”.

Brazilski vozač rekao je da su mu liječnici kazali kako je imao ogromnu sreću što nije pretrpio dugoročne posljedice ili još gore jer je bio u jako lošem stanju.




“Vena koja mi se otvorila se regenerirala svojom krvlju u dva sata. Kad sam došao u bolnicu, vidjeli su da se sama zatvorila. Kad sam odlazio iz bolnice, rekli su mi da se samo 14 % ljudi izvuče iz ovakve situacije. Mnogi trpe ozbiljne posljedice ili umru”, rekao je na kraju.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.