Photo: Zeljko Hladika/Vecernji list

KAKAV GAF: Mićo Dušanović Hrvatima pripisao srpsku medalju! (VIDEO)

Autor: Dnevno.hr

HRT-ov komentator Mićo Dušanović odradio je utakmicu bez neke prevelike euforije, ali je na kraju u izravnom televizijskom prijenosu napravio gaf.

Komentator HRT-a, Mićo Dušanović, pratio je utakmicu za brončanu odbojkašku medalju između Srbije i Kine na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, koju je na koncu osvojila Srbija. Dušanović je odradio utakmicu bez neke prevelike euforije, ali je na kraju u izravnom televizijskom prijenosu napravio gaf.

Naime, on je srpsku medalju pripisao Hrvatskoj. “Teško je izgubiti u finalu, ali ostaje nam srebro, to je najveći uspjeh srpske odbojke”, kazao je Dušanović.

Utakmicu je pratio i TV voditelj, Velimir Bujanec koji je malo žešće komentirao ovaj gaf Miće Dušanovića, a usput je priložio i video u kojem se čuju komentatorove riječi.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.