Iznenadit ćete se tko je Europljanima najpopularniji sportaš u ovom trenutku

Autor: Igor Knežević

Na četvrtom mjestu je novi/stari svjetski prvak Usain Bolt, a tek onda slijedi Lionel Messi, a odmah iza njega i Cristiano Ronaldo.

Na Eurosportovoj internet stranici u tijeku je glasovanje za najpopularnijeg sportaša svijeta. Točnije, čitatelje se pita tko im je najimpresivniji, odnosno najveći sportaš u ovom trenutku. Rezultati su pomalo iznenađujući, jer se na prva tri mjesta nalaze tenisači. Rafael Nadal je treći sa 1,9 tisuća glasova, Novak Đoković skupio je 4,5 tisuća, dok je uvjerljivo vodeći Švicarac Roger Federer sa 5,7 tisuća glasova.

Na četvrtom mjestu je novi/stari svjetski prvak Usain Bolt, a tek onda slijedi Lionel Messi, a odmah iza njega i Cristiano Ronaldo. Sedmo mjesto drži žena, tenisačica Serena Williams, koja je najpopularnija sportašica u ovom trenutku. Dakako, treba uzeti u obzir da Eurosportovu stranicu čitaju većinom Europljani, pa su na svjetskoj razini Messi i Ronaldo sigurno popularniji.

Flickr.com
Flickr.com

 

1. Roger Federer 5,7 tisuća glasova

2. Novak Đoković 4,5 tisuća

3. Rafael Nadal 1,9 tisuća

4. Usain Bolt 1,6 tisuća




5. Lionel Messi 1,3 tisuće

6. Cristiano Ronaldo 1,2 tisuće

7. Serena Williams 744




8. Neymar 427

9. LeBron James 369

10. Lewis Hamilton 340

Autor:Igor Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.