FOTO: TWITTER/IAAF

Idemo po nove medalje: Blanka Vlašić i Stipe Žunić plasirali se u finale!

Autor: Bruno Herljević

Blanka Vlašić bez rušenja plasirala se u finale!

Hrvatski bacač kugle, Stipe Žunić, plasirao se u finale Olimpijskih igara u Rio de Janeiru hicem od 20.52, dok je naš drugi predstavnik Filip Mihaljević ispao jer nije prebacio 20 metara. Žunić nije uspio prebaciti olimpijsku normu, nedostajalo mu je tek četiri centimetra, ali je imao osmi najbolji rezultat u kvalifikacijama i ipak će bacati u finalu protiv dvanaestorice najboljih

Bacač kugle Stipe Žunić plasirao se u finale Olimpijskih igara u Riju s rezultatom 20.52, a naš drugi predstavnik Filip Mihaljević ispao je ne prebacivši 20 metara. Finale je zakazano za u noći s četvrtka na petak, odnosno, u 1:20 po hrvatskom vremenu.

Skakačice u vis, Ana Šimić i Blanka Vlašić borile su se za finale Olimpijskih igara u Riju.   Blanka Vlašić bez rušenja plasirala se u finale skoka u vis preskočivši normu 194 centimetra.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.