Facebook
Facebook

HVALEVRIJEDNA GESTA MIRKA FILIPOVIĆA: Darežljivi Cro Cop vodi dvojicu navijača u Japan (FOTO)

Autor:

Filipović je obećao u Japan povesti dvojicu navijača koji će zajedno s njim odsjesti u hotelu i pratiti borbu odmah uz ring.

Mirko Filipović vraća se u ring krajem rujna kada će nastupati na eventu japanske promocije Rizin, a njegov posljednja gesta oduševila je brojne obožavatelje. Naime, Filipović je obećao u Japan povesti dvoje navijača koji će zajedno s njim odsjesti u hotelu i pratiti borbu odmah uz ring. Mirko je svoj plan odlučio provesti na Facebooku, a razlog zbog kojeg se odlučio na ovako hvalevrijednu gestu jest znak zahvale svim onima koji su pratili njegovu karijeru i u pobjedama i u porazima.

Tko su sretnici koji će s Mirkom ići u Japan saznat ćemo danas.

Poruku Mirka Filipovića prenosimo u cijelosti

“Dragi prijatelji, u ovih nekoliko godina koliko sam na Facebooku, upoznao sam zaista puno ljudi koji prate moju karijeru i koji mi daju te koji su mi davali podršku kod svih mojih odluka i na tome im hvala od srca. Jedini način da vratim tu ljubav je da vas razveselim svojim rezultatom i dobrim nastupom. Kroz poruke i komentare upoznao sam dosta ljudi, neke sam upoznao i osobno, a kao znak pažnje i poštovanja što su me pratili kroz cijelu karijeu, odlučio sam odvesti dvoje svojih najvećih obožavatelja u Japan. Oni će biti moji gosti u sljedećoj borbi 25. rujna 2016. godine u legendarnoj Saitama Areni. Platit ću im avionske karte, hotelsku sobu i dobit će VIP ulaznice kraj ringa. To je moj znak poštovanja prema vama što me pratite svih ovih godina i u veselim trenucima i u žalosnima. Toliko je obožavatelja koji zaslužuju ići u Japan, ali nažalost mogu voditi samo dvoje. Sutra (danas) ću na svojem Facebook profilu objaviti imena dvojice najvjernijih navijača koji sa mnom imaju stalan kontak preko komentara i inboxa”.

Autor:

ZADNJE VIJESTI