Photo: Marko Prpic/PIXSELL

(FOTO) ZAGREB DOBIO SENZACIONALAN BOKSAČKI CENTAR! Pogledajte kompleks koji je prava rijetkost u svijetu

Autor: Bruno Herljević

U utorak 17. travnja u Zagrebu svečano je otvoren novi boksački centar, jedan od najimpresivnijih sportskih objekata u ovom dijelu Europe. Svečanosti su nazočili gradonačelnik Milan Bandić, proslavljeni bivši boksač Željko Mavrović i njegov mladi neporaženi suborac koji juri ka svjetskom vrhu, Filip Hrgović te najpoznatiji hrvatski boksački trener Leo Pijetraj.

Boksački centar nalazi se na zagrebačkom Velesajmu i zaista je spektakularan. A kako ne bi i bio kada je u njega uloženo 14 milijuna kuna i proteže se na 2.400 metara četvornik. U njemu se nalazi dvorana s ringom i tribinama, ima i tri dodatna ringa, teretanu, svlačionice, saunu, spremište, kafić, sobu za trenere, dnevni boravak za boksače, a nedostaju još sprave i nešto opreme za trening.

Centar je to kakav se može vidjeti na rijetkim mjestima u svijetu, a u njemu će trenirati 13 zagrebačkih klubova i imat će dvoranu na raspolaganju 24 sata na dan. Dobrodošli su svi klubovi, a u toj će se dvorani održavati i natjecanja i velika prvenstva.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.