(FOTO) VELIK USPJEH HRVATA! Marin Ranteš osvojio zlato na najboljem njemačkom BMX natjecanju

Autor: Dnevno.hr

Medalja stiga tik prije Pannonian Challengea

Na najboljem njemačkom BMX natjecanju, Butcher Jamu koji se vozi u Flensburgu, najbolji hrvatski BMX vozač je stao na postolje, i kući se vraća sa zlatom. Marin je vozio zajedno sa 30ak najboljih svjetskih vozača, među kojima i aktualni svjetski BMX prvak Daniel Dhers. Od 30 najboljih Marin se uspio kvalificirati u finale kao 6. od 12 kvalificiranih vozača.

Finale su vozili dvije vožnje od kojih se bolja računala. Marin je napravio 720 tailwhip, 360 triple barspin, 360 triple tailwhip koji su mu osigurali pobjedu. Marin je vozio odmoran i neopterećen rezultatom, jer pred njim je, za njega vrlo važan Pannonian Challenge, koji vozi pred domaćom publikom.

‘Ovo mi je treća godina na Butcher Jamu. Prošle godine sam ga propustio zbog ozljede, no zato sam ove godine vozio jako odmoran i psihički spreman. Drago mi je da sam osvojio zlato, jer osvojiti Butcher Jam bio mi je cilj od prvog na kojem sam se natjecao. Zlato na Butcher Jamu mi je odličan vjetar u leđa za osječki Pannonian Challenge koji je pred nama, na kojem ću dati sve od sebe da i pred domaćom publikom stanem na pobjedničko postolje’ rekao je Marin Ranteš.

Marinova sljedeća stanica je osječki Pannonian Challenge, najveće natjecanje ekstremnih sportova u ovom dijelu Europe, na kojem ga možete pratiti od 30.5. do 2.6. Kako je Marin u odličnoj formi pokazao je na zadnja dva natjecanja, stoga ne sumnjamo da će i u Osijeku ostvariti dobar rezultat.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.