(FOTO) FURY PONIZIO JOSHUU SRAMOTNOM SLIKOM I PORUČIO: ‘Kličko i on su pi*kice, vraćam se po svoj pojas’

Autor: Bruno Herljević

Dok se cijeli svijet 'nabrijava' na veliki okršaj Klička i Joshue u teškoj kategoriji i to po trima verzijama (IBF, WBA i IBO), Tysona Furyja još uvijek peku stare rane pa se odlučio iskaljivati borcima preko društvenih mreža.

Nekadašnji svjetski boksački prvak svijeta u teškoj kategoriji, Tyson Fury, na odvratan je način odlučio poniziti IBF-ova prvaka Anthonyja Joshuu. Dok se cijeli svijet ‘nabrijava’ na veliki okršaj Klička i Joshue u teškoj kategoriji i to po trima verzijama (IBF, WBA i IBO), Tysona Furyja još uvijek peku stare rane pa se odlučio iskaljivati borcima preko društvenih mreža. Fury je poznat kao borac koji voli zadirkivati svoje potencijalne protivnike, ali ovoga puta malo je pretjerao.

Naime, Anthonyja Joshuu je odlučio sramotiti na zaista ružan način. Na glavu svojeg psića fotošopirao je glavu Joshue i na Twitteru je poručio, uz priloženu sliku, “Upravo sam izveo svoju malu kujicu u šetnju i oduševljena je”. Fury ništa nije prepustio slučaju pa je reda radi ‘tagirao’ Joshuu u objavu kako bi se pobrinuo da ovaj to i vidi.

 

S druge pak strane njegov Instagram profil nakrcan je videosnimkama u kojima Fury vrijeđa sve redom, počevši od Joshue, Kličkam Wildera, Bellewa… Uz to najavljuje kako je u procesu gubljenja kilograma i kako će se vratiti po svoje pojaseve. “Pozdrav svim kujama, Deontaye Wilder, Anthony Joshua, Vladimir Kličko, Tony Bellew. Vi ste svi pi*kice”, poručio je Fury.

  That time of the day again. @mtk.marbella feeling the burn.?????????????   Objavu dijeli Tyson Fury (@gypsyking101)




Boksački stručnjaci ne vjeruju da se Fury može vratiti u formu da napadne naslov, ali njega to ne zanima. “Mislite da me zanima što drugi pričaju? Treniram jer to želim, odlučio sam i vratit ću se u ring. Ne znam na koji način me bilo koji od tih teškaša može pobijediti. Svima ću dokazati da su u krivu”, veli bivši prvak.

Jasno, svjestan je kako se mora dotjerati u formu jer ima oko 150 kilograma. “Nema toga što me može zaustaviti, vratit ću se i opet biti svjetski prvak. Moram izgubiti 50-ak kilograma i sve okrenuti naopako, ali bio sam do pakla i nazad pa me više ništa ne može zaustaviti”, govori Fury.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.