Photo: Igor Kralj/PIXSELL

DUVNJAK MORA NA DUGAČKU PAUZU: Zbog teške operacije mogao bi propustiti Euro u Hrvatskoj!

Autor: Bruno Herljević

U slučaju da Duvnjak ode na operaciju čeka ga dugačka pauza od šest do devet mjeseci, a to bi bio veliki udarac za Kiel kao i za Hrvatsku koja u siječnju igra Europsko prvenstvo pred svojom publikom.

Kapetan hrvatske rukometne reprezentacije i Kiela, Domagoj Duvnjak, mogao bi uskoro otići na podugačku prislinu pauzu, tvrde njemački mediji. Duvnjak, naime, već duže vrijeme vuče tešku ozljedu koljena, a ona se svakom utakmicom sve više pogoršava. Sve je zapravo kulminiralo nakon Svjetskog prvenstva u Francuskoj gdje je Hrvatska završila četvrta, a Duvnjak u najboljoj sedmorici turnira.

Kieler Nachrichten tvrdi kako Duvnjakovo koljeno sve teže podnosi napore i predviđaju da mu operacija ne gine. U slučaju da Duvnjak ode na operaciju čeka ga dugačka pauza od šest do devet mjeseci, a to bi bio veliki udarac za Kiel kao i za Hrvatsku koja u siječnju igra Europsko prvenstvo pred svojom publikom.

Duvnjak trenutačno trenira sa smanjenim intenzitetom kako ne bi dodatno pogoršao ozljedu.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.