DRASTIČNA KAZNA ZA REPREZENTACIJU BiH! Evo zašto su izbačeni iz dodatnih kvalifikacija za SP

Autor: Bruno Herljević

Utakmica je na kraju registrirana rezultatom 10:0 protiv BiH. 

Rukometna reprezentacija BiH izbačena je iz dodatnih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine. EHF je donio odluku u korist Švicaraca i utakmica je na kraju registrirana rezultatom 10:0 protiv BiH.

Premda su rukometaši BiH sasvim zasluženo osigurali plasman u dodatne kvalifiakcije za SP, uvjerljivom pobjedom 24:21 u prvoj i 21:15 u drugoj utakmici, jedna naizgleda minijaturna pogreška stajala ih je velike šasne.

BiH je utakmicu u Tuzli igrala s neregistiriranim igračem, Tomislavom Nuićem. On nije bio na popisu prijavljenih igrača za susret sa Švicarskom, a postogao je i jedan gol na toj utakmici, dakle, imao je izravan utjecaj na rezultat.

Švicarci su nakon utakmice žalbu EHF-u, a ovi su im žalbu i uvažili te je registrirana pobjeda od 10:0 za Švicarce. Dakle, u dodatnim kvalifikacijama za SP Norvežani će igrati sa Švicarskom.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.