Depresija i kokain uzeli su svoj danak: Tyson Fury više nije prvak, a evo tko će uzeti pojaseve!

Autor:

Ipak, Tyson se nije povukao iz boksa, već je predao titule dok se mentalno i fizički ne oporavi, a nada se kako će onoga dana kada se vrati odmah dobiti priliku za povrat predanih pojaseva.

Ono što se proteklih dana i tjedana najavljivalo konačno je dobilo svoj kraj. Tyson Fury napustio je titule prvaka prema verzijama WBA i WBO, nakon što je otkirveno da je konzumirao kokain. Samoprozvani “Kralj cigana”, priznao je kako pati od depresije i kako je zbog toga uzimao velike količine kokaina.

Nakon što je uzdrmao cijeli svijet pobjedom nad Vladimirom Kličkom i uzimanjem naslova prvaka u teškoj kategoriji, Fury se dva puta povlačio iz revanša, da bi na kraju otkrio pravi razlog. Ipak, Tyson se nije povukao iz boksa, već je predao titule dok se mentalno i fizički ne oporavi, a nada se kako će onoga dana kada se vrati odmah dobiti priliku za povrat predanih pojaseva. Njegov ujak i trener Peter Fury, kazao je kako će se Tyson vratiti i da će ponovo uzeti pojaseve.

Dok Tyson ne dođe k sebi i dok se mentalno pripremi za boks, za njegove dojučerašnje pojaseve borit će se vjerojatno Anthony Joshua i Vladimir Kličko, ali taj dogovor nije još postignut, no, on je naizgledniji.

Autor: