Igor Kralj/PIXSELL, Jurica Galoic/PIXSELL Sanjin Strukic/PIXSELL

Danas bi Hrvatska mogla uzeti pet medalja: Slijedi uzbudljivi dan na Olimpijskim igrama!

Autor: A.P.

U utorak, jedanaestog natjecateljskog dana na XXXI. Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, održat će se natjecanja u 21 sportu, u njih 12 će se dijeliti medalje. Hrvatski sportaši nastupit će u atletici, boksu, jedrenju i vaterpolu.

ATLETIKA – U finalu bacanja diska nastupit će Sandra Perković, Andrea Ivančević u kvalifikacijama na 100 metara s preponama (16.05 sati), a Sara Kolak u kvalifikacijama bacanja koplja (1.35 sati, srijeda)

BOKS – U četvrtfinalu kategorije preko 91 kg protiv Kubanca Leiniera Pera u 18 sati borit će Filip Hrgović.

JEDRENJE – Od 19 sati Tonči Stipanović plovi za odličja u Laseru, ima sigurno srebro, a može osvojiti i zlato. Ivan Kljaković Gašpić nastupit će u plovu za odličja klase Finn, a Petar Cupać i Pavle Kostov u 10., 11. i 12. plovu klase 49er (18.05 sati). I Kljaković Gašpić može osvojiti zlato.

VATERPOLO – Hrvatski vaterpolisti nastupit će u četvrtfinalu protiv Brazila (20.10 sati)

Autor:A.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.