Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Crnogorac ljutit nakon poraza pretjerao izjavom: ‘Srbija će pobjediti Hrvatsku s pet razlike’

Autor: Bruno Herljević

Crnogorcima je ovaj poraz jako teško pao, iako su već u skupnoj fazi pokazali da su realno slabija momčad.

Hrvatski vaterpolisti u četvrtak su u polufinalu olimpijskog turnira u Rio de Janeiru slavili protiv Crne Gore rezultatom 12:8 i tako si osigurali finale, odnosno najmanje srebrnu medalju. Hrvatskoj predstoji finalna utakmica sa Srbijom koja je u drugoj polufinalnoj utakmici svladala Italiju s 10:8.

Kod Hrvatske najefikasniji su bili Andro Bušlje sa četiri i Anđelo Šetka sa tri gola, a kod Crnogoroaca to su bili Aleksandar Ivović i Darko Brguljan sa po tri pogotka.

No, Crnogorcima je ovaj poraz jako teško pao, iako su već u skupnoj fazi pokazali da su realno slabija momčad.

“Primili smo previše golova, nismo mogli slaviti na ovakav način. To je i uzrok poraza. Kako znamo i umijemo moramo se smiriti i pripremiti za iduću utakmicu. Nema većeg motiva od borbe za olimpijsku medalju”, rekao je suzdržani Aleksandar Radović. No, njegov sunarodnjak Draško Brguljan nije se libio reći što mu je na umu.

“Ušli smo loše u utakmicu. Malo zbog treme, malo zbog pritiska, jer smo treći put bili u ovoj situaciji, a zna se kako smo prolazili. Šteta, jer nismo slabiji od Hrvatske. Imali smo veliku šansu, ali moramo zaboraviti ovo i ući u utakmicu za broncu puno bolje nego sada. Sada izgleda da je Hrvatska čudo, ali igrat će sa Srbijom u finalu i izgubit će s pet razlike”, rekao je Draško Brguljan.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.