Alilović: Izbornik je rekao da nisam u formi i da me neće zvati

Autor: K.K.

Neću plakati jer to je ipak samo jedan utakmica, ali smeta me i što su neki mediji pisali da sam ozlijeđen, a ja bi za Hrvatsku igrao i nespreman i ozlijeđen i van forme.

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije, Slavko Goluža za predstojeće utakmice protiv Španjolske u sklopu kvalifikacija za EP nije pozvao dosadašnjeg prvog vratara Mirka Alilovića, a sve je objasnio rekavši kako su ‘Alilović i on dugo razgovarali te zaključili da je zbog pada forme najbolje da te utakmice ne igra’.

Uzevši u obzir loše predstave Mirka Alilovića na Svjetskom prvenstvu u Švedskoj priča je ‘držala vodu’ no svoju stranu priče iznio je i sami Alilović.

– Ja jesam razgovarao s izbornikom, ali nisam rekao te stvari. On je rekao kako misli da nisam u formi i da me neće zvati, a ja mu nisam htio ništa odgovarati jer to tako ne ide. Što sam trebao? Reći mu da mislim da jesam u formi i da bi trebao igrati?, rekao je Alilović u razgovoru za Sportplus te dodao:

– Neću plakati jer to je ipak samo jedan utakmica, ali smeta me i što su neki mediji pisali da sam ozlijeđen, a ja bi za Hrvatsku igrao i nespreman i ozlijeđen i van forme, zaključio je Alilović

Autor:K.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.