Facebook

“Osjećam se prekrasno, nitko me ne može pobijediti, osim samu sebe”!

Autor: Andrija Kačić Karlin

"Osjećam se prekrasno, vratila sam svjetsku titulu u svoju u ruke, sezona je za mene bila teška, imala sam uspona i padova, izvukla sam najbolje, rekla je Sandra Perković koja je na atletskom SP u Londonu drugi put u karijeri osvojila naslov svjetske prvakinje u bacanju diska.

Hrvatska sportašica Sandra Perković izjavila je nakon osvjanja zlata na atletskom SP u Londonu da se osjeća prekrasno i da se nada da je učinila Hrvate ponosnima.

“Osjećam se prekrasno, vratila sam svjetsku titulu u svoju u ruke, sezona je za mene bila teška, imala sam uspona i padova, izvukla sam najbolje, rekla je Sandra Perković koja je na atletskom SP u Londonu drugi put u karijeri osvojila naslov svjetske prvakinje u bacanju diska.

U razgovoru s novinarom HRT-a zaključila je da nikad nije imala tako dobro natjecanje.

“Dva puta sam bacila preko 70 metara a mogla sam baciti i dalje. Bodrila sam se iz serije u seriju, imala sam tehničkih problema, ali iz natjecanja u natjecanje ću to ispraviti, rekla je Perković.

Zadovoljna je što ovog puta ni jedan hitac nije otišao u mrežu, a to je ono, dodala je, na čemu su radili i na što su pazili. “Imala sam odlično zagrijavanje, natjecanje je bilo još bolje”, rekla je Perković, dodavši da je nitko ne može pobijediti koliko ona samu sebe može pobijediti.

Za stadion na kojem je osvojila i svoje prvo olimpjisko zlato rekla je da kod nje budi posebne emocije. “Svi su nas bodrili, osjećam se ovdje kao doma, dala sam sve od sebe i nadam se učinila Hrvate ponosnima”, kazala je Perković.

Trener Edis Elkasević rekao je da su vratili svjetsko zlato tamo gdje pripada. Došli smo spremni, iako smo u Riju osvojili zlato ostao je zlatan okus od rezultata, a 2015. je izgubila u prvom hicu tako da smo htjeli pokazati da i mi u prvom hicu možemo riješiti takmičenje, rekao je Elkasević.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.