Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zlatko Kranjčar podnio ostavku na mjestu Dinamovog trenera

Autor: A.K.K.

"Nije nimalo ugodno doživjeti treći poraz u nizu. Igrači to neće osjetiti kao što osjećam ja. Kod mene je to drugačiji osjećaj", kazao je Kranjčar.

Nakon debakla Dinama u Rijeci i poraza 2-5 trener Dinama Zlatko Kranjčar podnio je pred reporterima neopozivu ostavku, izustio je tek…

“Sasvim je logično, zbog interesa Dinama, da moje pristustvo nije poželjno. Logično je da se maknem i omogućim nekom drugome da dođe do boljeg rezultata koji je bitan. Ova odluka nema veze s upravom, ona je samo moja. Već sam kazao da ću se maknuti ako budem nesretan i nezadovoljan. Nije nimalo ugodno doživjeti treći poraz u nizu. Igrači to neće osjetiti kao što osjećam ja. Kod mene je to drugačiji osjećaj. Rijeci čestitam na dobroj igri”, kazao je Kranjčar.

Autor:A.K.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.