acmilan-news.com

Zima donosi ‘rat’ za hrvatskog reprezentativca: Milan Badelj na meti dvaju velikana!

Autor: Bruno Herljević

Hrvatski reprezentativac već duže vremena igra na vrhunskoj razini u Fiorentini, odnosno, nastavio je sjajnu formu iz prošle sezone u ovoj sezoni.

Talijanski menadžeri Vincenzo Montella i Antonio Conte postavili su jasan cilj za zimski prijelazni – dovesti Milana Badelja. Hrvatski reprezentativac već duže vremena igra na vrhunskoj razini u Fiorentini, odnosno, nastavio je sjajnu formu iz prošle sezone u ovoj sezoni. Pridodamo li tome i odlične nastupe za reprezentaciju, možemo samo reći kako je Milan Badelj trenutno jedan od najboljih igrača koje Hrvatska ima.

Talijanski mediji tvrde kako Milan i Chelsea već imaju spremne ponude za Milana Badelja. Milan je još ljetos trebao ići u redove Rossonera, ali na kraju je ipak ostao u Fiorentini, ipak Milanu se nedavno ozlijedio Ricardo Montolivo, a trener Montella našao je idealno riješenje za vezni red, odnosno, Milana Badelja.

S druge strane, javila se konkurencija i to iz Londona u obliku Antonija Contea. Talijan na klupi Chelsea vidi u Badelju igrača koji bi pokrio rupe u veznom redu. Priču je dodatno potpalila informacija o Cescu Fabregasu koji prema pisanjima tamošnjih medija, više nije u planovima Contea. Talijanski mediji uvjeravaju da će Conte napraviti sve kako bi Badelja doveo u Chelsea, a mi smo uvjereni kako će zbog Badelja izbiti pravi ‘rat’ na zimskom prijelaznom roku.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.