Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Zdravko Mamić u svom stilu komentirao debakl protiv Rijeke…

Autor: Bruno Herljević

Predstavnici kluba šute, a jedini koji je odlučio nešto dobaciti je, pogađate, Zdravko Mamić, savjetnik Dinama.

Kada je Marko Vešović u 50. minuti postavio rezultat na 3:0 za Rijeku, a na tribinama se zaorilo, “Cico, ostani”, jasno je bilo da su Kranjčaru to posljednji trenuci na klupi Dinama. Do kraja susreta Dinamo je doživio još veći debakl i primio pet golova. Rijeka ne pamti kada je ovako demolirala ‘nepobjedivi’ Dinamo, spomenimo i kako je to napravila Rijeka kojoj je otišlo desetak ključnih igrača od prošle sezone. No, Dinamo je očito na opasnoj silaznoj putanji i njiše se na konopcima čekajući finalni aperkat ili kroše koji bi ga strovalio na pod…

Jasno je bilo i prije utakmice s Rijekom kako ga uprava kluba samo čeka, odnosno, čeka njegov “faux pas”. Napravio je Cico taj krivi korak sveg par dana nakon što mu je predsjednik Barišić poručio da više na to nema pravo. Otišao je Cico kao gospodin, podnio je ostavku, iako Kranjčar tvrdi kako mu klub ipak nije pripremao tako nešto, ali ‘ajde sad, kao, što je tu je, nitko se nije bunio.

Predstavnici kluba šute, a jedini koji je odlučio nešto dobaciti je, pogađate, Zdravko Mamić, savjetnik Dinama. Nakon utakmice izjava nije bilo, a Mamić se samo u prolazu viknuo, “Što da kažem ljubavi, pa ja sam samo navijač Dinama”…

Dinamo je i dalje bez trenera, vršitelj dužnosti je Željko Sopić, dosadašnji trener Dinamove druge momčadi, dok se kao glavni kandidat za nasljednika Cice Kranjčara spominje Željko Kopić, sadašnji trener Slaven Belupa.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.