Zeljko Lukunic/PIXSELL

ZDRAVKO MAMIĆ PODNIO OSTAVKU!

Autor: A.p.

Dodao je i da se okreće svojoj "privatnoj situaciji", odnosno istragama USKOK-a u kojima je najavio da će dokazati svoju nevinost.

Ostavku na mjesto prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza podnio je Zdravko Mamić.

Oglasio se priopćenjem u kojem je naveo da “odlazi kako bi hrvatski nogomet mogao nesmetano ići u budućnost” te da “ne želi biti razlog zbog kojeg se umanjuju uspjesi Hrvatskog nogometnog saveza.”

Dodao je i da se okreće svojoj “privatnoj situaciji”, odnosno istragama USKOK-a u kojima je najavio da će dokazati svoju nevinost.

U Dinamu je Mamić ostao u ulozi “savjetnika kluba”, u priopćenju ne navodi hoće li i kakvu ulogu u budućnosti imati u HNS-u.

Screenshot from 2016-07-25 18:39:50

Mamićevo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Kao što već znate od siječnja ove godine više nisam izvršni predsjednik GNK Dinamo. To sam učinio iz razloga da bi Dinamo, u koji sam se godinama zaklinjao, mogao nesmetano ići u budućnost.




Sada iz istih razloga i s jednakom tugom odlazim s mjesta prvog dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

Ne želim više biti razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspjehe mojih kolega iz Hrvatskog nogometnog saveza i Dinama te sjajne rezultate kojima već godinama uveseljavaju sve naše sugrađane. Ne želim da se mojim imenom služi kao izgovorom za nanošenje štete ugledu hrvatskog nogometa koji svojim radom i svojim rezultatima služi na čast svima nama.

Za hrvatski nogomet sam dao dušu i sve svoje umijeće te se nadam kako će nastaviti i dalje s nizom fantastičnih stvari o kojima će, kao i dosada, pričati cijeli svijet te im to od srca želim. Ja ću se, pak, u budućnosti posvetiti svojoj privatnoj situaciji i, uvjeren sam, dokazati svoju nevinost u svemu što mi se stavlja na teret.




Hrvatski nogometni savez će, kao i Dinamo, u meni uvijek imati najvjernijeg navijača”, napisao je Mamić.

 

Autor:A.p.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.