FACEBOOK: SSC NAPOLI (OFFICIAL)

Zalud asistencija Roga u debaklu Napolija protiv Red Bulla

Autor: Hina, AKK

Napoli je poveo, međutim gosti su okrenuli rezultat s tri gola i načinili veliki korak prema nastavku natjecanja.

Nogometaši RB Leipziga priredili su iznenađenje pobijedivši na gostovanju Napoli 3-1 u prvom susretu 16-ine finala Europske lige. Atletico Madrid je na gostovanju deklasirao FC Kopenhagen 4-1, dok je Celtic pobijedio Zenit 1-0.

Napoli je poveo, međutim gosti su okrenuli rezultat s tri gola i načinili veliki korak prema nastavku natjecanja.

Domaćin je poveo u 52. minuti golom Adama Ounasa kojeg je uposlio hrvatski reprezentativac Marko Rog. Međutim, devet minuta kasnije Nijemci su izjednačili, a pogodak je postigao Timo Werner. Do potpunog preokreta došlo je u 74. minuti kada je Bruma zabio za 2-1 nakon brze kontre, a Werner je u sudačkoj nadoknadi potvrdio pobjedu gostiju. Rog je odigrao cijeli susret za Napoli.

Atletico Madrid je na gostovanju porazio Kopenhagen 4-1, premda su Danci poveli u 15. minuti golom Viktora Fischera. Atletico je do kraja poluvremena okrenuo rezultat golovima Saula Nigueza (21) i Kevina Gameira (37), a u drugom dijelu pobjedu gostiju potvrdili su Antoine Griezmann u 71. minuti, te Vitolo u 77. minuti. Šime Vrsaljko nije nastupio za Atletico.

AEK i Dynamo Kijev su odigrali 1-1. Viktor Tsigankov u 19. minuti doveo goste u vodstvo a izjednačio je Astrit Ajdarević u 80. minuti. Marko Livaja je odigrao cijeli susret za AEK, a u 22. minuti je dobio žuti karton, dok Josip Pivarić nije nastupio za goste.

Celtic je Zenit pobijedio 1-0, a pogodak odluke zabio je Callum McGregor u 78. minuti utakmice. Jozo Šimunović je igrao cijeli susret za škotski sastav.

Uzvratne utakmice su 22. veljače.




Autor:Hina, AKK
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.