ZA PLAKATI: Mladi igrač Valencije protiv Celtica izveo SIMULIRANJE GODINE! (VIDEO)

Autor: I.Knežević

Treba se zapitati zašto je Pascual uopće glumio pad, jer je bio bliže lopti, a riskirao je da napadač Celtica uzme loptu i zabije gol za pobjedu...

I dok se još čeka na nastavak UEFA-inih europskih seniorskih klupskih natjecanja, jučer su odigrane prve utakmice 1/16 finala UEFA-ine lige mladih. Najzanimljivije je bilo na utakmici Celtica i Valencije gdje su gledatelji mogli vidjeti definitivno najbolje/najgore simuliranje ove godine.

Naime, pri rezultatu 1-1 i u petoj od šest minuta sudačke nadoknade napadač Celtica krenuo je prema jednoj lopti koju je zagrađivao branič Valencije David Pascual. No, Pascual je u jednom trenutku pao kao pokošen iako uopće nije bilo kontakta s napadačem Celtica.

No, teatralan pad je uspio, jer je sudac svirao prekršaj, uz brojno negodovanje igrača i navijača Celtica. Da stvar bude gora, Valencija je na kraju slavila na penale, i to nakon sedme serije te se plasirala u osminu finala.

Treba se zapitati zašto je Pascual uopće glumio pad, jer je bio bliže lopti, a riskirao je da napadač Celtica uzme loptu i zabije gol za pobjedu…

Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.