(VIDEO) Willian za vodstvo Chelsea, a Messi prvi puta zabio londonskoj momčadi

Autor: Hina, AKK

Chelsea je na domaćem terenu protiv Barcelone odigrao 1-1 (0-0), a uzvrat je 14. ožujka na Camp Nou.

U prvoj utakmici osmine finala nogometne Lige prvaka Chelsea je u utorak na domaćem terenu protiv Barcelone odigrao 1-1 (0-0), a uzvrat je 14. ožujka na Camp Nou.

Iako je Barca bila nadmoćna u posjedu lopte teško se je probijala kroz gusti obrambeni zid Chelseaja, pa je ostala bez prave prigode u prvom poluvremenu.

Chelsea je, pak, prijetio udarcima sa vrha kaznenog prostora. Dva puta Eden Hazard, u 5. i 43. minuti, ali trunku neprecizno, te Willian, u 33. i 41. minuti, no oba puta je pogodio vratnicu.

Nakon što je u prvom poluvremenu dva puta pogodio vratnicu s ruba šesnaesterca, Brazilac Willian u trećem pokušaju sa iste distance odlično plasiranim udarcem trese mrežu u 62. minuti za vodstvo Chelseaja.

Barcelonina igra je i u drugom poluvremenu bila jalova, ali spaasila ih je greška braniča Christensena. On je iz čista mira uposlio Iniestu na vrhu kaznenog prostora, veznjak Barce se sjurio prema vratima i dao je povratnu loptu za Messija, koji u 75. minuti pogađa za 1-1.

Chelsea je jedan od rijetkih klubova kojima Messi dosad nije uspijevao zabiti pogodak, trebalo mu je 730 minuta za prvi gol protiv kluba sa Stamford Bridgea. Hrvatski veznjak Ivan Rakitić je u dresu Barce odigrao cijeli susret.




CHELSEA: Courtois, Rüdiger, Christensen, Azpilicueta, Marcos Alonso, Fàbregas (Drinkwater, 84), Kanté, Moses, Hazard, Willian, Pedro Rodríguez (Morata 83).

BARCELONA: Ter Stegen, Jordi Alba, Umtiti, Piqué, Sergi Roberto, Rakitić, Busquets, Paulinho (Vidal, 63), Iniesta (Gomes, 90+2) Messi, Luis Suárez.

STRIJELCI: 1-0 Willian (62), 1-1 Lionel Messi (75).




SUDAC: Cüneyt Çakır (TUR)

STADION: Stamford Bridge

GLEDATELJA: 41.000

Autor:Hina, AKK
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.