West Ham izgubio od Domžala, pogledajte kako su se svjetski osramotili Bilićevi ‘Čekičari’ (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

West Ham je neugodno poražen na gostovanju u Sloveniji.

West Ham je izgubio protiv slovenskog prvoligaša Domažala u trećem pretkolu Europke lige. Čekičeri su u Sloveniju sitgli s priprema u Austriji, a sa očito neugodnog gostovanja u Ljubljani, Bilićeva momčad otišla je kući pognute glave.

Doduše, West Ham je igrao bez ponajbolje dvojice, Dimitrija Payeta i Manuela Lanzinija, ali na terenu je svejedno bila dovoljno jaka momčad predvođena Nobleom, Valencijom, Antoniom i Carrollom, a tu su bila i ovosezonska pojačanja Havard Nordtveit i Feghouli.

Bilić je utakmicu morao odgledati s tribina, a momčad je vodio pomoćni trener Nikola Jurčević. Slovenci su poveli već u 11. minuti golom iz jedanaesterca, zabio je Črnic, a brzo je, sedam minuta kasnije, izjednačio Mark Noble, isto tako iz penala. Sjajnu formu pokazao je Črnic zabivši u 49. minuti prekrasan gol, prošavši po lijevoj strani Črnic je lijepo gađao dijagonalnom loptom i matirao Adriana.

Mogli su Slovenci i do trećeg gola, opet je tukao Črnic, ali je Adrian sjajno obranio njegov udarac. Bilićevi momci odigrali su utakmicu za zaborav, ali nisu otišli praznih ruku, s golom u gostima zapravo su dobroj prednosti na domaćem terenu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.