FOTO: Twitter

Vlasnik PSG-a: Neymar ostaje, a pisanje španjolskih medija o odlasku u Real je neprijateljski spin

Autor: Andrija Kačić Karlin

Neymar je prošlog ljeta prešao iz Barcelone u PSG za rekordnih 222 milijuna eura i ugovor sa francuskim klubom veže ga do ljeta 2022. godine.

PARIZ, 22. svibnja 2018. (Hina) – Iako španjolski mediji učestalo pišu o tome kako je Neymar (26) najavio vodstvu Paris Saint-Germaina da ovog ljeta želi preseliti u Real Madrid, u francuskom klubu su spremni za borbu, jer žele zadržati najskupljeg nogometaša na svijetu.

Španjolski mediji nedavno su objavili kako se je predsjednik Reala Florentino Perez 13. svibnja sastao sa Neymarovim menadžerom Pinijem Zahavijem, a dan kasnije i sa Neymarovim odvjetnikom.

Neymar je prošlog ljeta prešao iz Barcelone u PSG za rekordnih 222 milijuna eura i ugovor sa francuskim klubom veže ga do ljeta 2022. godine.

Vlasnik PSG-a Nasser Al-Khelaifi ocijenio je pisanje španjolskih medija kao neprijateljski spin, te je uvjeren u ostanak brazilskog nogometaša.
“Tko kaže da će Neymar otići? Nitko, takvoga nema. On ima ugovor s nama i sigurno ostaje u PSG-u. Španjolski mediji rade za španjolske klubove, a protiv francuskih klubova. A što se tiče francuskih medija, nije mi poznato za koga oni rade”, izjavio je vlasnik PSG-a.

I prošlog ljeta kada su mediji pisali o tome da će Neymar otići u Paris Saint-Germain, u Barceloni su smirivali situaciju tvrdeći kako u tome nema niti trunke istine. No, kad je transfer ostvaren u Barci su ostali šokirani.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.