FOTO: Screenshot

(VIDEO) ZIDANEOV NAJVEĆI APSURD: Izvadio Kovačića zbog najbesmislenije zamjene ikad

Autor: Željka Orešković

Stvarno nepotrebno

Zidane je na utakmici Reala i Leganesa pokazao što je pravo značenje riječi “milosrđe”. Naime, mladog veznjaka, Danija Cebalosa, koji je iz Betisa stigao za 15 milijuna eura, uveo je na samom kraju sudačke nadoknade.

Real je tada već vodio 3:1 i prvenstvena utakmica bila je završena. Bez obzira na to Zidane je dao znak da spremi, a van iz igre je išao Mateo Kovačić. Bila je to jedna od najbesmislenijih zamjena ikad, jer je Cebalos dobio ravno 29 sekundi na travnjaku.

Zidaneovo “milosrđe” stiglo je nakon što mladić mjesec dana nije zaigrao, a posljednji put je na terenu bio 18. siječnja, također na gostovanju kod Leganesa. Prije sinoćnjeg “siromašnog” nastupa, u prvenstvu je igrao prije dva i pol mjeseca, 9. prosinca protiv Seville, al tada je dobio 20 minuta.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.