Photo: Igor Kralj/PIXSELL

(VIDEO) VRLO JEDNOSTAVNO: Modrić Argentincima objasnio kako su im pregazili reprezentaciju

Autor: Željka Orešković

Zamislite kako je bilo ovo slušati

Vatreni su, u drugom kolu skupine D, Argentinu rastavili na proste faktore i pobijedili 3:0. Time su se plasirali u osminu finala, a nakon velike pobjede Modrić je dao izjavu za argentinsku televiziju.

“Igrali smo savršenu utakmicu zahvaljujući kojoj smo pobijedili Argentinu ovako uvjerljivo i plasirali se u nokaut fazu. Bili smo uvjereni da možemo savladati Argentinu i to smo pokazali na terenu. Protiv takvog protivnika morali smo odigrati savršenu utakmicu kako bismo zaslužili pobjedu i upravo to smo napravili.”

Argentinski novinar pitao je Modrića postoji li još koji razlog, osim odlične igre Vatrenih, zbog kojeg je Argentina pretrpjela težak poraz. Aludirao je naravno na nedostatke Gaučosa. Modrić mu je samo kratko rekao: “Messi ne može sve sam.”




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.