(VIDEO) VIDA SE SLOMIO I GORKO ZAPLAKAO! Turci ga proglasili tragičarom, a slavni komentator ga ‘uništio’

Autor: Bruno Herljević

Svjestan što je napravio svojoj momčadi, Vida je, kako prenose turski mediji, gorko zaplakao prilikom izlaska s terena.

Stoper hrvatske nogometne vrste, Domagoj Vida, bio je tragičar utakmice osmine finala Lige prvaka između Bayerna i Bešiktaša. Bešiktaš je ostao s igračem manje već u 16. minuti, a čovjek koji je otišao na preuranjeno hlađenje bio je baš Vida. Hutchison je pokušao vratiti loptu Vidi, ali umjesto toga proigrao je Lewandowaskog i Vida nije imao šanse u duelu s Poljakom te ga je oborio.

Svjestan što je napravio svojoj momčadi, Vida je, kako prenose turski mediji, gorko zaplakao prilikom izlaska s terena.

Vidi je ovo bio tek drugi crveni karton u karijeri, prvi je dobio prije deset godina dok je još igrao za Osijek.

Nakon utakmice Vidu su razapeli turski mediji… “Čekao je 11 godina da dođe k nama i dobije crveni karton”, piše Fanatik. “Vida je uništio Bešiktaš u Münchenu”, piše turski Sabah.




Vidu je komentirao i Ali Ece, slavni turski sportski komentator, a nazvao ga je “neiskusnim”. “To je bio neinteligentan potez. Ne bih ništa rekao da je mladi igrač, a ovako je ostavio igrače na cjedilu u teškoj situaciji”, komentirao je Ece.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.