(VIDEO) UZNEMIRUJUĆI PRIZORI IZ SRBIJE! Policija izvodila gole, opečene i krvave navijače

Autor: Bruno Herljević

Na kraju je policija morala izvlačiti navijače s tribine, a otišli su krvavih glava, opečeni od baklji i goli do kože

Zastrašujući prizori iz Beograda potresli su cijelu regiju. Užas koji se odvijao na 156. derbiju između Partizana i Crvene zvezde (1:1) na stadionu JNA u Begoradu, vidjeli su svi u regiji pa vjerojatnoi u Europi jer ovako što se ne događa baš svaki dan.

Kaos je počeo nakon 15 minuta utakmice, a trajao je dosta dugo. Na kraju je policija morala izvlačiti navijače s tribine, a otišli su krvavih glava, opečeni od baklji i goli do kože, samo u donjem rublju ili hlačama.

Kurir tvrdi kako za sada postoje dvije teorije o neredima na utakmici. Jedna je da su Delije, prerušene u navijače Partizana, upale na južnu tribinu i pokušale skinuti zastavu te da su ubrzo detektirani.

Druga verzija je da su se potukle dvije zaraćene frakcije Grobara od kojih je jedna uletjela sa Zapada na Jug s namjerom da vrati dominaciju na toj tribini. Tada je, kako tvrdi Kurir, jedan navijač zapalio zastavu protivničke skupine i onda je uslijedila masovna tučnjava.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.