FOTO: screenshot

(VIDEO) UZNEMIRUJUĆE SCENE: Najskuplji tinejdžer ostao beživotno ležati nakon sudara s golmanom

Autor: Željka Orešković

Ostao je bez svijesti nakon gadnog sudara

Čini se da golmani imaju pik na Kyliana Mbappea, ili možda on na njih jer se već drugi put u deset dana sudario s jednim suparničkim i to prilično žestoko. Naime, nakon što je u četvrtfinalu Liga kupa kod Amiensa mladića sasjekao golman Gurtner (zbog čega je isključen), sada se dogodio novi “bliski susret”.

PSG je u derbiju 22. kola Ligue 1, izgubio kod Lyona, a Mbappe je ponovo doživio brutalan sudar o kojem se priča. U tijeku je bila 36. minuta, a Mbappe je ostao sam pred suparničkim golmanom Lopesom. On se krenuo obračunati s njim, oteo mu je loptu, ali pritom se zaletio najskupljem tinejdžeru u prsa.

Ovaj udarac oborio je Mbappea, koji je bez svijesti pao na pod. Imao je sreće i prilično brzo se pribrao, ali morao izaći iz igre, a zamijenio ga je Draxler. Nakon utakmice, klupsi je liječnik potvrdio da Mbappe nije teško ozlijeđen, a i on sam je uvjerio obožavatelje da je dobro.

“Samo da vam kažem, dobro sam. Sudar me špkirao i prestrašio, ali Lopesu ništa ne zamjeram. Zahvaljujem svima na porukama”, napisao je na Twitteru.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.