(VIDEO) UDINESE SLAVIO NA KRILIMA HRVATSKOG NAPADAČA! Stipe Perica zabio prekrasnu golčinu iz daljine, a onda još i asistirao!

Autor: Bruno Herljević

Udinese je kod kuće slavio s 2:1 protiv Cagliarija, a među strijelce i asistente se upisao i Stipe Perica.

U 33. kolu talijanske Serie A Milan je kod kuće poražen od Empolija s 2:1. Gosti su priredili neugodno iznenađenje milanskim crno-crvenima u borbi za mjesto koje vodi u europsko natjecanje. U 40. minuti Mchedlidze je zabio za 1:0 na asistenciju Kaddourija.

Priliku za poravnanje imao je Suso iz penala u 59. minuti, ali nije zabio. Nakon toga uslijedio je novi šok Thiam je povisio na 2:0. Milan se uspio vratiti u igru u 72. minuti kada je Sosa dao dobru loptu Lapaduli, a ovaj postiže za smanjenje na 2:1. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao. Spomenimo kako je svih 90. minuta za Milan igrao potencijalni hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.


All Goals & Highlights HD – AC Milan 1-2 Empoli… by Bayeo

Torino je u gostima slomio Chievo s 3:1. U prvom poluvremenu nije bilo zgoditaka, ali zato je već u 52. minuti krenula golijada. Ljajić je načeo domaćina, a samo četiri minute kasnije već je bilo 2:0 kada je Zappacosta zabio. Pellisier je uspio smanjiti u 65. minuti na asistenciju Inglesea, ali Falque stavlja konačan rezultat u 75. minuti i donosi Torinu veliku pobjedu.

Lazio je samljeo već ionako otpisani Palermo sa 6:2. Počelo je ‘blitzkriegom’ u 8. i 10. minuti kada je Immobile utrpao dva komada na asistencije De Vrija i Milinković-Savića. Već do 26. minute bilo je 5:0, Balde Keita je u 21. minuti i tri minute kasnije donio nedostižno vodstvo Laziju, a onda je i u 26. minuti došao do hat-tricka.

Bilo je mirno sve do samog početka drugog dijela. Tada se naglo budi Palermo i dvama golovima u u 46′ i 52′ dolazi do smanjenja. No, više od toga nije se moglo, a onda je još Lazio u 91′ došao do šestog gola preko Crecca.


All Goals & Highlights HD – Lazio 6-2 Palermo… by Bayeo




Sampdoria je izgubila od Crotonea s 2:1 kod kuće. Domaćin je poveo u 20. minuti preko Schicka, ali Falcinelli je smanjio u 67′ da bi Simy u 80. minuti donio preokret.

Udinese je kod kuće slavio s 2:1 protiv Cagliarija, a među strijelce i asistente se upisao i Stipe Perica. Perica je zabio prvi gol na utakmici, a on je pao tek u 70. minuti i bio je to neobranjiv gol iz daljine. Tri minute kasnije Udinese je vodio 2:0, Angella je bio strijelac, a Perica asistenct. Smanjio je Borriello u 86′.


All Goals & Highlights HD – Udinese 2-1… by Bayeo




U ranije odigranom susretu Sassuolo je remizirao s Napolijem kod kuće 2:2. Gosti su poveli u 52. minuti preko Mertensa, onda je za domaćina zabio Berardi u 59. minuti te Mazzitelli u 80. minuti donosti preokret. No, Milik vraća utakmicu u egal u 84. minuti.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.