(VIDEO) U MADRIDU BIJESNI ZBOG TEŠKE KAZNE RONALDU – Kada je Messi gurao suca nije bilo nikakvih sankcija?!

Autor: Bruno Herljević

U Madridu su žestoko protestirali na ovakvu odluku Saveza jer smatraju kako Ronaldo uopće nije simulirao, a usput su naveli i primjer iz prošlosti kojim žele dokazati kako je i odgurivanje suca moglo proći nekažnjeno.

Najbolji nogometaš svijeta, Cristiano Ronaldo, dobio je čak pet utakmica suspenzije nakon što je u prvoj utakmici španjolskog Superkupa, na gostovanju kod najvećeg rivala, Barcelone, odgurnuo suca. Real je slavio s 3:1 u, igrom ne tako kvalitetnom, ‘El Clasicu, a utakmicu je obilježio baš Ronaldov nasrtaj na suca.

Ronaldo je dobio drugi žuti karton zbog simuliranja i u prilikom svojeg negodovanja odgurnuo je suca. Španjolski nogometni savez kaznio ga je s utakmicom suspenzije zbog isključenja, ali dobio još četiri utakmice suspenzije zbog nasrtaja na glavnog suca susreta, Španjolca Ricarda de Burgosa.

U Madridu su žestoko protestirali na ovakvu odluku Saveza jer smatraju kako Ronaldo uopće nije simulirao, a usput su naveli i primjer iz prošlosti kojim žele dokazati kako je i odgurivanje suca moglo proći nekažnjeno. Naveli su kako je zbog praktiči iste situacije nekažnjeno prošeo Leo Messi, ali prije desetak godina.

Argentinac je na ‘El Clasicu’ u sezoni 2008/09. odgurnuo suca Undiana Malnca nezadovoljan njegovom odlukom. Messi je tada prošao bez ikakve kazne ili javne opomene.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.