Facebook: Genoa CFC (Official)

(VIDEO) TRILER NAD TRILERIMA: Jurićeva Genoa odigrala najnapetiju utakmicu ove sezone i izborila plasman u 16 najboljih

Autor:

Genoa je slavila s 4:3, ali nije sve bilo baš tako jednostavno.

Sve popularniji hrvatski strateg, Ivan Jurić, napravio je sjajan podvig s Genoom i plasirao se u osminu finala talijanskog kupa nakon napete i dramatične pobjede nad Perugiom. Genoa je slavila s 4:3, ali nije sve bilo baš tako jednostavno.

Do pobjede su došli tek u produžecima utakmice, a prethodno su izgubili prednost od dva gola. Krenimo ispočetka, Genoa je stekla prednost već u trećoj minuti zahvaljujući Giovanniju Simeoneu, a u 37. minuti Goran Pandev podiže na 2:0 i to sjajnim pogotkom. Ipak, u drugom poluvremenu priča se malo promijenila. Perugija je istrčala s namjerom da se vrati, a Genoa je valjda mislila kako je 2:0 dovoljno i tu su se prevarili. Prvi pogodak za Perugiju djelo je Bianchija u 53. minuti, a samo deset minuta kasnije stiže izjednačenje, zabio je Drole.

Do isteka regularnog dijela rezultat se nije mijenjao, pa se išlo u produžetke. Genoa tu dodaje gas i s dva brza gola rješava pitanje pobjednika. Pandev je zabio u stotoj minuti, a Ninković u 116′ postavlja na 4:2. Na 4:3 podiže Di Nolfo u 120. minuti, ali već je bilo prekasno za drugi povratak Perugije.

Autor: