HINA/EPA/Maciej Kulczynski POLAND OUT

(VIDEO) TREBA LI HRVATSKA STRAHOVATI? Pogledajte izvedbe Argentine i Nigerije protiv vrlo jakih protivnika

Autor: HINA/B.H.

Suparnici hrvatske nogometne reprezentacije na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu koje će se održati u Rusiji (14. lipnja – 15. srpnja), Argentina i Nigerija ostvarili su pobjede u prijateljskim utakmicama igranim u petak, Argentina je u Manchesteru nadigrala Italiju sa 2-0, dok je Nigerija u Wroclawu svladala Poljsku sa 1-0 (0-0).

Argentina je na Etihadu do pobjede protiv Italije stigla bez najboljeg svjetskog igrača Lionela Messija zbog toga što je osjetio zatezanje u mišiću, a pogotke su postigli Banega (75) i Lanzini (85).

Nigerija je do pobjede protiv Poljske stigla golom Mosesa (61-11m) iz kaznenog udarca.

Hrvatska će prvi susret na SP igrati protiv Nigerije 16. lipnja u Kalinjingradu, dok će u 2. kolu igrati protiv Argentine 21. lipnja u Nižnjem Novgorodu. U posljednjem, 3. kolu Hrvatska će igrati 26. lipnja protiv Islanda u Rostovu na Donu.

Uspješne su bile i reprezentacije protiv kojih će Hrvatska igrati u Ligi nacija najesen, Engleska je u Amsterdamu kao gost svladala Nizozemsku sa 1-0 (0-0), dok je Španjolska na gostovanju kod svjetskog prvaka Njemačke u Duesseldorfu odigrala 1-1 (1-1).




Pobjedu Engleskoj osigurao je Lingaard (59), dok je strijelac za Španjolsku bio Rodrigo Moreno (6). Za Njemačku je izjednačio Mueller (35).

Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.